RAHSIA LULUS KERJA KERAJAAN

Wednesday, November 25, 2009

Kenduri Dan Buku...

Assalammualaikum dan salam ceria pembaca blog firadilamotivasi,

Rasanya sudah terlalu lama firadila tak update dengan blog ni..Di kesempatan ini firadila ingin mengucapkan selamat hari raya aidiladha esok..

Baiklah, sebenarnya firadila nak cerita mengenai semalam. Malam semalam firadila menghadiri kenduri arwah di kampung sebelah suami firadila. Memang cukup meriah tapi apa yang menariknya sedang firadila asyik menonton cerita Nur Kasih (hehehe...sempat mengelak dari tolong orang kat dapur tu..) Saudara firadila memperkenalkan buku "Indahnya Hidup Bersyarat"...belek punya belek memang bagus buku ni..Keluaran Telaga Biru Sdn. Bhd..

Buku ini mengenai kehidupan kita seharian. Mungkin selama ini kita ambil sambil lewa sahaja mengenai agama kita tetapi entah kenapa firadila cukup tertarik dengan isi kandungan buku ni....jadi terus firadila beli buku tu..Kalau boleh firadila nak amalkan setiap kandungan di dalam buku tu...

ermmmm.....Bulan 11 dan Bulan 12 ni firadila sibuk dengan undangan kompang dan tempahan menjahit..alhamdullillah..bersyukur kepadaMu ya Allah kerana mempermudahkan rezeki hambaMu ini..amin..

Senyum dan ceria selalu..
firadila

No comments: